Over Ons

Wij zeggen ja!!

Omdat wij (ik en mijn zus) zo geïnspireerd zijn geraakt door de bruiloft van een van onze vriendinnen, hebben wij besloten dat we meer mensen die ervaring mee willen geven van een perfecte bruiloft. Onze vriendin had aan alle details gedacht, van de grote dingen zoals bloemen en tafellakens tot de kleinste dingen zoals zeepjes op de toiletten. Overal kreeg je de indruk dat het precies zo was gegaan zoals zij het zich hadden voorgesteld.

Nu hebben ik en mijn zus besloten om samen deze webshop op te zetten in de hoop dat wij ook mensen zo'n perfecte bruiloft kunnen geven. Wij proberen dit ook voor zo veel mogelijk mensen mogelijk te maken. Wij houden daarom geen voorraad aan. Hierdoor besparen wij onwijs op opslag kosten. Dit zorgt er wel voor dat wij jullie voor een zo laag mogelijke prijs producten kunnen aanbieden. Omdat de producten vanaf onze leverancier direct naar jou toe komen kan de levering wel 2 tot 3 weken duren.

Inmiddels zijn wij al heel wat bruiloften verder en is ons team van twee uitgegroeid tot een team van vier. Niet omdat we de werkdruk niet aan kunnen, maar omdat we iedereen persoonlijk willen helpen, en hiermee een fijne indruk achter willen laten.

Ons team probeert er alles aan te doen om jouw bruiloft tot een succes te maken. Dit proberen wij te bereiken door de beste kwaliteit producten aan te bieden voor een scherpe prijs. Zit er een product tussen wat je mooi vind maar zie je het liever in een andere kleur? Laat het ons weten. Als u op zoek bent naar een bepaald product maar u ziet het niet op onze website? Laat het ons weten. Wij willen dat jouw bruiloft helemaal naar jouw wensen is. Dit doen wij door naar onze klanten te luisteren. Wij denken met u mee. 

Neem gerust contact met ons op via onze contact pagina.

 

 

Ons KVK nummer is:74652346

Ons BTW nummer is: NL240694624B01

Wij handelen onder de bedrijfsnaam huisentuintijd.